Wij hebben hetzelfde doel.

 

Jij wilt hoger scoren in Google en dat willen wij ook!

Wij willen je daarbij helpen.

 

 

Maar wie ben ik?

Ik ben Femke Vanhoutte, begin veertig ergens, twee dochters, twee honden, één man. Leerkracht Nederlands, 'taalgek', spreek er vijf, allergisch voor Spaanse muggen en komkommer.  Echt. 

 

The Spotlight Agency richtte ik op omdat er veel vraag kwam vanuit ondernemers om meer zichtbaar te worden op Google.  Je hebt een prachtige website gebouwd of laten maken en daar heb je echt veel tijd in gestoken.  Je hebt ideeën bedacht en herdacht.  Je zocht naar goed beeldmateriaal en leuke teksten om op je site te zetten.  Na maanden voorbereiding druk je eindelijk op ‘publiceren’ en daar ga je!

Omdat jij zoveel tijd in je onderneming investeert, investeren wij in jou.

Ik ben Femke en ik houd van taal. 

 

 

 

"Welkom bij de cursus Vlaams!”

 

Als Belgische docent  geef ik drie dagen Nederlandse les op een Nederlandse school.  Ja!  Ook ik zie de humor ervan in. "Welkom bij de cursus Vlaams,"is het eerste wat ik zeg terwijl ik de deur van de klas open zwaai. Een hoop geschokte gezichten kijken me aan alsof ik in brand sta. Ik zeg mijn naam en loop naar het bord. Met zwarte stift schrijf ik mijn naam in grote letters op het witte bord. Ik leg uit wat ik van hen verwacht dit schooljaar en vraag hen wat zij van mij verwachten. Sommige studenten ontwaken uit de shock-modus en stoten elkaar aan waarbij het gefluister toeneemt.  Het leven als Belgische leerkracht Nederlands in Nederland is gewoon boeiend.

Ik houd van lesgeven maar niet alleen van dat. Er is veel vraag naar het beheersen van de Nederlandse taal maar omdat een dag maar uit 24 uren bestaat, begon ik na te denken hoe ik dat zou kunnen regelen.  Ik zou voor mezelf beginnen! Dat wilde ik al zo lang.  De durf ontbrak me maar alle angst liet ik los.  Het was tijd.

 

Omdat ik mijn eigen marketing wilde doen, besloot ik om cursussen te gaan volgen. Eerst seo, dacht ik. Dat is de bron om zichtbaar te worden in Google.  Nooit gedacht dat ik dat zo boeiend zou vinden. Volgende cursus werd: content marketing.  Ik was geboeid en wilde zoveel mogelijk over het onderwerp weten. 

“Hé, ik zag dat jij internet marketing aan het studeren was, zou je mij kunnen helpen met mijn site?” Dat wilde ik wel proberen.  Samen met Debbie van the-lift begon ik de dingen die ik geleerd had, toe te passen op haar website. Ik zocht naar keywords, ging titels aanpassen,  meta-discriptions schrijven, on-page seo toe te passen en al die andere moeilijke woorden gebruikte ik om haar hoger te laten scoren in Google.

Femke laptop boekenkast.jpg

“Femke, kijk! Je kan me vinden in Google!” 

 

 

Ik kreeg kriebels in mijn buik omdat zij zo blij was. Hé, hier kan ik iets mee. Ik studeerde verder. Het werden een hoop cursussen over internet marketing, Instagram, sociale media, Google-analytics enzovoort.  Je hebt nu eenmaal van die gekke mensen die graag studeren…Yes, guilty as charged.

Zo begon ik steeds meer mensen te helpen met Search Engine Optimization.  Ik gaf advies aan Uw Tuin en Dier een groot bedrijf die zowel een winkel uitbaten als een webshop aanbieden en schreef ik teksten voor bedrijven en startende ondernemers zoals Debbie van the-lift, personal training.  Voor Expertmedia ,een bedrijf in webdesign en branding in Gent, schreef ik blogs en paste ik de bestaande teksten aan zodat ze compleet seo-vriendelijk waren.

Wij zijn er voor je.  We luisteren naar je.

Ik word ontzettend vrolijk van mensen met een visie waarin ze 100 % geloven.  Ik kan genieten van iemand die over zijn passie praat. Echte mensen die iets voor iemand anders willen en kunnen betekenen, draag ik een warm hart toe. Daarom besefte ik zeer goed dat deze nieuwe weg die ik wil inslaan zo bij mij paste.  SEO en internet marketing zijn koud, het zijn algoritmes en trucjes.  Ik geloof echt in de magie om die te overgieten met warme teksten zodat de koude trucjes die ik toepas wel werken in combinatie met de passie en de wil om jou als ondernemer te laten groeien.

©2020 by thespotlightagency.be

  • Facebook
  • Instagram